Skip to content

rólam

 

Harmath Verának hívnak.  Szeretem az iróniát, a könyveket, a szép dolgokat, a régi fotókat, a múzeumokat, a cicákat,  az őszt és a fagyit. Imádok egyedül lenni, és még ennél is jobban szeretem a családomat és a barátaimat.

Szabadúszó illusztrátor és grafikus vagyok. A mindennapjaimban mesekönyveket illusztrálok, felnőtteknek és gyerekeknek készítek képeket saját márkám keretén belül, illetve cégeknek keresek vizuális megoldásokat.

 

Mindig is a művészetek, a rajzolás, festés és a gyerekek érdekeltek. A rajzolás gyerekkorom óta egy korlátok és elvárások nélküli szabad világot jelentett nekem, ahol bármennyi időt szívesen töltöttem. Sokféle dolgot tanultam és tapasztaltam mindhárom területen az évek alatt. Rögös út vezetett odáig, mire elfogadtam, amit 5 évesen már tudtam: hogy festeni szeretek a legjobban. Abban pedig még több munkám van, hogy megengedtem magamnak, hogy szabadon alkossak másoknak is, sőt, ez legyen a hivatásom.

Művészettörénészként végeztem az ELTÉn, lakberendezést, majd enteriőrtervezést tanultam a Kreában, majd grafikát a Szimultán Művészeti iskolában. Dolgoztam már  múzeumpedagógusként, lakberendezőként, nannyként, au-pairként, tanárként és grafikusként.