Skip to content

rendelés

Éld át újra a legjobb történeteidet! Ne hagyd, hogy az emlékeid elsodródjanak a virtuális térben…
A életre keltett emlékek rólatok szólnak, és új inspirációval töltik meg a mindennapjaitokat.

AZ ÁRAK: 

alapár, amely tartalmazza 2 személy protréját, egy tetszőleges színű hátteret, és igény esetén nevet vagy valamilyen feliratot: 13800

minden további felnőtt: 4800

baba, kisgyerek: 3200

kutya, cica, egyéb kisállat: 2800

háttér: 1000-4800

Ha tetszenek a képeim, és szeretnéd, hogy a ti történeteteket is megörökítsem, nincs más dolgod, mint megírni a lenti boxba, hányan szerepelnétek a képen.

 

Az Általános Szerződési Feltételeket valamint az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam és elfogadtam.

 

Mire számíthatsz, ha festményt rendelsz?

MEGRENDELÉS:

1. Először is, kérlek írj egy emailt a pontos elképzelésedről (hány személy legyen a képen, kisállatot szeretnél-e rá, milyen legyen a háttér, van-e olyan szimbólum, vagy fontos tárgy, helyszín, amit a kép hátterébe rajzoljak, milyen színek szerepeljenek vagy épp milyenek ne? stb.) Szeretem az egyedi ötleteket, ha eszedbe jut valami, nyugodtan írd meg, ettől még jobban a tiétek lesz, rólatok szól majd.

2. Ezt követően hamarosan válaszolok neked, és visszaigazolom a megrendelésed. Ha valamilyen kérdés felmerül azt megbeszéljük, és egyeztetjük a részleteket. Megírom, hogy milyen fényképekre van szükség a fesményhez, és ha van kedved, egy történetnek is nagyon örülök rólatok. Amikor minden egyértelmű, pontos árat kalkulálok.

3. Megkapod a fizetés teljesítéshez szükséges adatokat.

4. Ezután vázlatot készítek a fotók alapján, amelyet elküldök neked emailben. Ezen a ponton van lehetőség változtatásra. Fontos, hogy te is időben válaszolj, hiszen is ezen múlik, mikorra készülök el a neked szánt képpel.

5. Végül megfestem a képet és eljuttatom hozzád. Ez nagyjából a rendelés pontos fixálásától és a fizetéstől számított 10 munkanapon belül történik meg.

A TI KÉPETEK

A képeket A4-es (21×29,7cm) méretű, vastag, 300 grammos akvarellpapírra festem. Kivétel ezalól az olyan portré, amin 4-nél több felnőtt szerepel. Ha egyedi kérésed, extra ötleted van, vagy csak más mértetet szeretnél, írj nekem bátran, örülök minden új ötletnek!

ÁTVÉTEL/SZÁLLÍTÁS

Ha elkészült a képed, átveheted tőlem Budapesten az 5. kerülteben, vagy postázom neked. Ebben az esetben plusz 1-5 nappal kell számolnod. A képet olyan környezetbarát csomagolásban kapod, amelyben garantáltan nem esik baja szállítás közben.