Skip to content

Így született a Life of my story

Tudtad, hogy azoknak a gyerekeknek nagyobb az önbizalmuk és jobb az alkalmazkodóképességük, akik ismerik a családjuk jó és rossz történeteit? Én ennek az erejét felnőttként tapasztaltam meg. Fontos pont  volt az életemben, amikor először elindultam, hogy felfedezzem magamnak a nagyszüleim történetét. Először Győrbe mentem, utána Erdélybe. Nagyon szerettem volna megismerni őket nemcsak nagyszülőként, de rokonként, gyerekként, szomszédként, szülőként. Közben azt éreztem: ahogy róluk kérdezősködöm, valahogy magamhoz kerülök egyre közelebb. Gyakorlatilag ez az élmény lett a Life of my story elindítója.

Persze mindig is a művészetek és a rajzolás, festés érdekeltek, emellett pedig imádtam gyerekekkel foglalkozni. Sokféle dolgot tanultam és tapasztaltam a művészetek által és a gyerekek között az évek során. A rajzolás mindig egy korlátok és elvárások nélküli szabad világot jelentett nekem, ahol bármennyi időt szívesen töltöttem. Rögös út vezetett odáig, mire elfogadtam, amit 5 évesen már tudtam: hogy festeni szeretek a legjobban. Abban pedig még több munkám van, hogy megengedtem magamnak, hogy szabadon alkossak másoknak is, sőt, ez legyen a hivatásom.

Első lépésként egy mesekönyvet kezdtem illusztrálni, ezután hamar megszületett a Veru, a saját, gyerekeknek szóló márkám. Ezek nagyon felszabadult és örömteli élménnyel ajándékoztak meg. Jó érzés volt olyan dolgokat készíteni másoknak, amik nemcsak kedvesek, szépek, hanem tartalmuk, mélységük is van.

A Life of my story pedig már igazi felnőtt projekt, amivel biztatni szeretnék mindenkit, hogy rátaláljon arra az erőre, ami élete történeteiben rejlik. És arra,  hogy nagyon sokat jelent, ha friss szemmel nézünk egymásra és a történetekre, amelyek bennünk élnek. 

Végső soron ezért festem a családi portrékat.

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük